null

VELKOMMEN TIL ØSTLANDSK AUTO AS.

Om oss
Østlandsk Auto AS er en stolt og engasjert forhandler for Opel i Sarpsborg og Rakkestad. Fra vårt sentralt beliggende bilanlegg på Tunejordet (Bilbyen i Østfold) omsetter vi ca. 550 nye og brukte biler årlig. Foruten en stor nybilutstilling har vi til enhver tid 50-60 brukte biler og et bredt og variert tilbud av nyere brukte biler i alle prisklasser.

Vår nybilutstilling er på hele 500 kvm og inneholder alle aktuelle Opel-modellene. Vi har også de aller fleste modellene tilgjengelig for prøvekjøring, og kan samtidig tilby takst av din gamle bil. Vi ønsker at du som kunde skal kunne se hele bredden av modellprogrammet, så vi vektlegger å ha biler med ulike utstyrsnivåer som kan være aktuelle for deg som kunde. Vi ønsker deg derfor velkommen til våre lokaler på Tunejordet.

Vi kan tilby et komplett anlegg med dyktige medarbeidere, som representerer lang og bred erfaring, og det siste innen verktøy og diagnoseapparater. Vår store kapasitet gjør at vi kan hjelpe våre kunder uten for lang ventetid. Ved verkstedbesøk tilbyr vi leiebiler til gunstige priser. Østlandsk Auto AS er behjelpelige med alt innen mekanisk, elektronikk, oppretting, glasskader og etterfylling/service av air condition/klimaanlegg. Våre mekanikere er til enhver tid oppdatert via kurs hos våre importører.

Sarpsborg08
Østlandsk Auto AS er samarbeidspartner med Sarpsborg08.

Kontakt oss

Østlandsk Auto AS
Herbergveien 15
1710 Sarpsborg

Telefon:
Sentralbord:69 15 89 89
Salgsavdeling:69 15 89 80
Delelager:69 15 89 85
Verksted:69 15 89 70
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.